Je beter voelen, begint bij begrip.

Het pad naar de oplossing ziet er voor iedereen anders uit. Met kleine stappen, aangepast aan jouw situatie, komen we het verst en is het ook echt te doen. En ‘doen’, daar gaat het om: actie ondernemen. 

Niet alleen maar mooie woorden en scenario's, maar eraan werken. Niet op een manier die je nog meer uitput, maar die je energie geeft. Een manier die bij JOU past, niet een methode uit een bestselling boek geschreven voor de massa. Ik wil dat je je situatie, je stress en jezelf beter leert begrijpen.

Zodat langzaam maar zeker alle puzzelstukjes weer terug op hun plek vallen en jij kunt genieten van wat je voor je ziet, in plaats van alleen maar in je hoofd te zitten. 

Ik voelde dat ik niet lekker in mijn vel zat...

Ik voelde dat ik niet lekker in m’n vel zat, ervaarde soms hartkloppingen... maar ik kon niet mijn vinger op de zere plek leggen.

Tijdens de workshop van Ines werd mij al snel duidelijk dat ik door bepaalde levensgebeurtenissen het afgelopen half jaar behoorlijke stress heb gehad.
Ik begrijp nu ook waarom mijn hersenen reageren zoals ze doen. En hoe je ervoor kunt zorgen dat je in het geval van bijvoorbeeld acute stress jezelf weer onder controle krijgt. Zodat je weer op een rustige manier verder kunt.

Deze workshop is voor mij het startsein geweest om aan mezelf te werken, meer balans te vinden en met stress om proberen te kunnen gaan. Ik ben Ines dus heel dankbaar dat ze mij inzichten en tools heeft gegeven waarmee ik op pad kan naar een rustiger bestaan, zonder gehaast gevoel. Ontspannen en relaxen mag dus gewoon, het is onderdeel van een gezonde levensstijl.
Je hoeft niet constant door te gaan.

Saskia nam deel aan de workshop en vertelt over haar ervaringen:

Je gaat begrijpen wat stress is, voordat je het probeert te tackelen met allerlei technieken. Dat inzicht gaat je ook meer over jezelf leren: we gaan ontdekken waar jij energie uit haalt. 


Stress hoort bij ons bestaan, maar erdoor verlamd zijn niet. Ik leer je een stabiele manier om er mee om te gaan, zodat jij er keer op keer van wint. Hoe we dat gaan doen:

✻ We onderzoeken de oorzaak van je stress. Welke veranderingen zijn er mogelijk, ofwel in je dagelijkse bezigheden, ofwel in je reacties op stressvolle situaties?
✻ Welke klachten worden door je stress veroorzaakt? Wat is je daadwerkelijke stressniveau? En hoe verminderen we die klachten en dat stressniveau op een manier die voor jou werkt - op de lange termijn?
✻ We gaan aan de slag met ontspannen, door oefeningen die voor je lichaam en geest werken. 


Neem jij met deze workshop de eerste stap om jouw stressniveau te verlagen? 
Het verminderen van stress zorgt voor meer voldoening uit je dagen en meer zingeving in je leven. Ik help je een ontspannen levenshouding aan te nemen waarin jij de ruimte en energie hebt om die zingeving te vinden, die voldoening te voelen. 

Wat haal je uit mijn workshop?

Ik doe mee!

Deze workshop duurt 2 uur en kan op aanvraag georganiseerd worden. Deze kan zowel online als op verplaatsing in uw bedrijf of huiskamer gegeven worden.

En als extraatje…
Ik wil dat iedere deelneemster zoveel mogelijk uit deze workshop gaat halen, en naderhand echt aan de slag gaat met de geleerde lessen. Daarom krijg je als bonus een een-op-een-sessie van een half uur met mij cadeau na de workshop, zodat we echt kunnen doorpakken. En je krijgt een geleide meditatie mee, zodat je op elk moment naar die ontspanning op zoek kunt gaan. 

Praktische informatie

Voor ik begon als coach, heb ik meer dan 30 jaar als ondernemer in de bouwsector carrière gemaakt. In die 30 jaar heb ik constant gewerkt onder hoge stress en vele verantwoordelijkheden op mij genomen. 

Ik heb ondervonden hoe belangrijk het is om alles te kunnen doen en ervaren in respect met mezelf en weet als geen ander hoe we soms verloren lopen op ons levenspad en hoe ver we van onszelf verwijderd kunnen geraken. 

Daarom wil ik je een nieuw perspectief en de kracht geven om je leven anders én echter te beleven. 

Ik wil jou motiveren en helpen om het beste uit jezelf te halen en jouw doelen te bereiken door één van mijn persoonlijke coachingstrajecten, tijdens mijn lezingen en workshops en mijn Inner Power retraites. 

Altijd in een vertrouwelijke en respectvolle omgeving, zodat jij transformeert naar je unieke zelf en aan het roer van je eigen leven staat. 

Over Justines

Ben jij er klaar voor om de touwtjes weer in handen te nemen? Durf jij het aan die automatische piloot uit te zetten, en de regie te nemen over je dagen?

Schrijf je dan nu in, dan zien we elkaar snel.

Ik doe mee!